معرفی انواع سوئیچ های فشار ماشین لباسشویی

یکی از قطعات ماشین لباسشویی که شاید تا به حال با آن برنخورد نکرده باشید، سوییچ فشار لباسشویی است که نقش مهمی در فرآیند شستشو و کیفیت تمیزی لباس‌ها ایفا می‌کند.

اگر این قطعه در دستگاه شما خراب شده و هیچگونه اطلاعاتی درباره آن ندارید با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
انواع سویچ فشار لباسشویی

در ماشین لباسشویی سوئیچ‌های فشار مختلفی جهت اندازه‌گیری آب در داخل دستگاه تعبیه شده تا فرآیند شستشو به بهترین نحو ممکن انجام شود.

یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین مشکلاتی که ممکن است برای ماشین لباسشویی پیش ‌آید، ورود بیش از حد یا کمتر از حد مجاز آب به داخل دیگ است. در این حالت کیفیت شستشوی لباس‌ها تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند و ممکن است آب به قطعات حساس دیگر وارد شود.

در این قسمت انواع سوئیچ‌های فشار موثر در این زمینه را با یکدیگر بررسی می‌کنیم.

معرفی انواع سوئیچ های فشار ماشین لباسشویی
معرفی انواع سوئیچ های فشار ماشین لباسشویی
  • سوئیچ فشار متصل به هیدرواستات (پرشر سوئیچ)

قطع نشدن آبگیری ماشین لباسشویی یکی از مشکلاتی است که کاربر در اثر خرابی پرشر سوئیچ با آن روبرو می‌شود. سویچ فشار یا همان پرشر سوئیچ، قطعه‌ای است که در کنار هیدرواستات نصب می‌شود و به آن در اندازه گیری میزان آب ورودی به داخل لباسشویی کمک می‌کند.

این قطعه شامل یک شلنگ کوچک است که با ورود آب به داخل دیگ هوای داخل آن کم کم فشرده می‌شود و به محض رسیدن به حداکثر فشردگی، دستور قطع شدن آب صادر می‌گردد.

سوراخ بودن شلنگ یا خرابی پرشر سوئیچ می‌تواند اطلاعات اشتباهی را درباره میزان آب داخل دستگاه به برد صادر کند و شما نیاز به تعمیر ماشین لباسشویی خود داشته باشید. با سوراخ بودن شلنگ سوئیچ فشار، هوا به اندازه کافی در هنگام ورود به داخل دیگ فشرده نمی‌شود و آب بیشتر از حد لازم وارد دیگ می‌گردد.

به طور کلی عملکرد پرشر سوئیچ بدین صورت است که روند تغییرات فشار هوای داخل دیگ را بررسی می‌کند و به محض رسیدن به نقطه تعیین شده در دستگاه، کلید الکتریکی فرمان قطع آب برای شیر برقی صادر می‌شود.

  • سوییچ قطع کن فشار پایین (low pressure switch)

یکی دیگر از سوئیچ‌های لباسشویی، سوئیچ قطع کن فشار پایین است که به آن محافظ پمپ می‌گویند. این قطعه وظیفه دارد که در هنگام افت فشار و یا قطع شدن آب ورودی، پمپ را خاموش کند تا پمپ به اصطلاح خالی کار نکند . بدین ترتیب از سوختن یکی از مهم‌ترین قطعات لباسشویی یعنی واتر پمپ جلوگیری می‌شود.

نحوه عملکرد این قطعه بدین صورت است که با بالا بودن فشار آب ورودی، تراکم هوا فشاری به دیافراگم سوییچ فشار لباسشویی وارد می‌کند که اجازه ورود برق به پمپ را نمی‌دهد.

به محض افت فشار در هوای داخل دستگاه و یا قطع شدن آب ورودی، مدار الکتریکی باز می‌شود و به پمپ اجازه کار کردن در زمان لازم را می‌دهد. سوراخ بودن شلنگ سوئیچ باعث اشتباه شدن محاسبات میزان آب می‌شود و پمپ بدون وجود آب در مسیر پمپ، شروع به کار کردن می‌کند که در عرض چند دقیقه خواهد سوخت.

  • سوئیچ قطع کن فشار بالا (high pressure switch)

این سوئیچ فشار نیز به صورت سری در نزدیکی پمپ نصب شده و به عنوان یک کلید در مدار الکتریکی پمپ عمل می‌کند. وظیفه این قطعه کاملا با سوئیچ قطع فشار پایین تفاوت دارد ولی در مواقعیکه شیر برقی خاموش شده و دیگ کاملا پر است پمپ را خاموش نگه می‌دارد.

در این حالت دستگاه نیازی به آب تمیز بیشتر ندارد و پمپ خاموش باقی می‌ماند تا آب تمیز به بیرون هدایت نشود. پس از کم شدن آب درون دیگ و انتقال آن به فیلتر و پمپ جهت تخلیه، هوای داخل سویچ فشار لباسشویی کم می‌شود و بدین ترتیب کلید باز شدن مدار پمپ توسط سوئیچ فشار زده می‌شود تا پمپ شروع به تخلیه آب کند.

جدیدترین مقالات

Most Viewed Blogs

خبرنامه

Newspaper

Newspaper

اشتراک گذاری

Share

Share

اشتراک گذاری لینک صفحه !

ارسال دیدگاه

Send Comment

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوی خدمات

Search Service