آبگیری نکردن لباسشویی

در برخی از مواقع، به دلیل شرایط خاص ممکن است که ماشین لباسشویی آبگیری نکند و یا حتی فرایند آبگیری کردن بسیار آهسته ای داشته باشد. معمولا در چنین موقعیت هایی این سوال پیش می آید که علت آبگیری نکردن لباسشویی شما چه چیزی می تواند باشد؟ خبر خوش این است که دیگر جای هیچ نگرانی وجود ندارد!

در ادامه، گارانتیران متنی در خصوص علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی تهیه کرده است که امیدواریم با خواندن آن، جواب سوال های خود را پیدا کنید و به این وسیله مشکل لباسشویی خود را برطرف کنید.

علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی چیست؟

این موضوع که ماشین لباسشویی پس از روشن شدن، نمی تواند در زمان مناسب و استاندارد میزان مشخص شده ای از جریان آب را برای شستشوی لباس ها وارد محفظه بکند می تواند مشکل بزرگی باشد. در هر صورت، لازم است که علت آبکشی نکردن لباسشویی خود را هر چه سریع تر پیدا کنید و با توجه به ریشه ی مشکل، بهترین راه را برای تعمیر کردن ماشین لباسشویی خود انتخاب و عملی کنید.

البته باید یادآوری کنیم که احتیاط شرط اول هر کاری است. بنابراین، حتی اگر علت آبگیری نکردن لباسشویی را پیدا کردید، باید توجه داشته باشید که اگر در این زمینه تجربه و دانش کافی نداشته باشید ممکن است به دستگاه الکترونیکی خود آسیب های جدی و جبران ناپذیری وارد کنید. لیست علت های آبگیری نکردن لباسشویی به شرح زیر است:

آبگیری نکردن لباسشویی
آبگیری نکردن لباسشویی

شاید شیر برقی لباسشویی شما خراب شده باشد

می توان این طور گفت که شیر برقی در فرایند آبگیری ماشین لباسشویی، نقش اساسی را ایفا می کند. این قطعه ی حیاتی در پشت دستگاه لباسشویی قرار دارد و مهم ترین وظیفه ی آن، هدایت کردن جریان آب به سمت محفظه ی داخلی لباسشویی، جهت انجام فرایند شستشو می باشد.

برای بررسی شیر برقی باید چند مورد را در نظر گرفت. به طور مثال، ۱) باید دید که آیا فشار آبی که در این لوله ها جریان دارد مناسب است؟ اگر فشار آب کم باشد پس می توانیم بگوییم که علت آبگیری نکردن لباسشویی را پیدا کرده ایم. اگر فشار آب لوله ها مشکل خاصی نداشته باشند باید قطعه های مربوط به شیر برقی بررسی شوند. مثال برد و سوئیچ سطح آب و … از سوی دیگر ۳) باید ولتاژ شیر برقی اندازه گرفته شود که کار خطرناکی است و باید از سمت یک کارشناس حرفه ای انجام شود.

شاید محفظه پودر و مایع لباسشویی کثیف شده باشد

مرحله ی بعد از شیر برقی، محفظه ی مایع و پودر لباسشویی است. پس از این که جریان آب از شیر برقی عبور می کند، از طریق سوراخ های ریز وارد محفظه ی پودر لباسشویی و … می شود تا پس از ترکیب با این مواد شوینده، به سمت دیگ لباسشویی برود و فرایند شستشوی لباس های شما را آغاز کند.

در صورتی که این محفظه کثیف باشد و سوراخ های ورودی آن در اثر کثیف بودن بسته شده باشند، حجم مناسب آب نمی تواند به خوبی و با فشار مشخص شده وارد محفظه شود و از آن جا به سمت فضای داخلی لباسشویی برود.

احتمال دارد لوله ها و شیلنگ های آب دستگاه فرسوده یا خراب شده باشند

جدا از این احتمال که ممکن است لوله ها و شیلنگ هایی که جریان آب را داخل لباسشویی هدایت می کنند خراب باشند، باید این موضوع را در نظر گرفت که این شیلنگ ها و لوله های مورد نظر شرایط خاص خودشان را دارند.

در هنگام تولید دستگاه، طول و ارتفاع هر کدام از این لوله ها باید به دقت اندازه گیری شود تا در آینده مشکلی در عملکرد دستگاه شما به وجود نیاید. بنابراین هرگونه اختلال و مشکل در این لوله ها و شیلنگ ها می تواند علت آبگیری نکردن لباسشویی باشد.

با این وجود، اگر اختلال دیگری برای این قطعه ها به وجود بیاید، به طور مثال اگر دچار فرسودگی، تاب خوردگی و پیچ خوردگی بشوند می توانند به راحتی جریان آب را کند یا حتی مسدود کنند که این موضوع نتیجه ی خوشایندی نخواهد داشت و به آبگیری نکردن ماشین لباسشویی ختم خواهد شد. بنابراین بهتراست که از سالم بودن این لوله و شیلنگ های مهم اطمینان خاطر کسب کنید.

مطمئن شوید که فیلترهای شیر برقی گرفته و بسته باشند

قبل از این که آب وارد فضای داخلی لباسشویی شما و لوله های مربوط به شیر برقی شود، باید از فیلترهای مشخصی عبور کند تا آبی که قرار است برای شستشوی لباس ها استفاده شود تمیز و بدون رسوبات و زباله ها باشد. همان طور که حدس زده اید، ممکن است که پس از مدتی این فیلتر ها بسته یا گرفته شوند و جلوی حجم آب ورودی به دستگاه را بگیرند. در نتیجه؛ بهتر است که شیلنگ های مربوط به این فیلتر ها را باز کنید و فیلتر ها را با دقت جدا کنید و آن ها را به خوبی تمیز کنید.

از سالم بودن برد اصلی دستگاه لباسشویی اطمینان خاطر کسب کنید

برد های لوازم الکترونیکی یکی از مهم ترین قطعه های موجود در این دستگاه ها هستند. برد هر دستگاه کنترل تمامی حرکت ها و فرایندهای آن وسیله را به عهده دارد. بنابراین وقتی مشغول پیدا کردن علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی هستیم، باید این احتمال را نیز در نظر داشته باشیم که شاید برد ماشین لباسشویی با مشکلی مواجه شده است و نمی تواند وظیفه ی خود را به خوبی انجام دهد بنابراین پیش از این دیگ لباسشویی به درستی پر شود، دستور قطع جریان آب را می دهد.

شما می بایست قبل از تعمیر این قطعه مهم از لباسشویی خود، به یک سری از نکات و علامت ها توجه کنید که ما در مقاله تعمیر برد لباسشویی برای شما این نکات را بازگو کردده ایم.

شاید هم سوئیچ سطح آب دچار اختلال یا مشکل شده باشد

درست مانند برد اصلی و شیر برقی ماشین لباسشویی، سوئیچ هم وظیفه ی کنترل حجم و میزان آب ورودی را به عهده دارد، پس می توان این طور بیان کرد که خراب بودن سوئیچ فشار آب می تواند یکی از ۶ علت آبگیری نکردن لباسشویی باشد.

وظیفه ی اصلی این قطعه این است که تشخیص دهد چه میزان آبی برای شستشوی لباس ها کافی است و پس از این که محفظه ی داخلی لباسشویی به اندازه ی کافی پر شد، دستور قطع جریان آب را بدهد.

هم اکنون که توضیحات شش علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی را به صورت جامع و کامل در اختیار شما گذاشته ایم، این متن نیز به پایان خود می رسد. مطمئن شوید که اگر در زمینه ی آبگیری نکردن یا سایر مشکلات آبگیری لباسشویی تجربه ای دارید، آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. از همراهی شما عزیزان تا اینجا بسیار سپاسگزار هستیم.

جدیدترین مقالات

Most Viewed Blogs

خبرنامه

Newspaper

Newspaper

اشتراک گذاری

Share

Share

اشتراک گذاری لینک صفحه !

ارسال دیدگاه

Send Comment

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوی خدمات

Search Service