گارانتیران قصد دارد در این مقاله شما را با چگونگی ریست کردن ماشین لباسشویی آشنا سازد. اما پیش از آن که وارد بحث اصلی ریست کردن لباسشویی شویم، لازم است مقدمه ای را درباره ریست کردن آن به شما بیان می کنیم.
ریست کردن لباسشویی
ریست کردن لباسشویی، یک عمل تقریبا ساده و کاربردی می باشد که می توان با استفاده از آن بسیاری از مشکلات به وجود آمده برای لباسشویی را به راحتی حل کرد. هدف کلی از عمل ریست کردن، پاک کردن برنامه هایی است که دچار مشکل شده اند و می توان با عمل ریست کردن یعنی با فشردن دکمه ای در لباسشویی عمل ریست کردن را به راحتی انجام دهید.
در واقع می توان گفت دکمه ریست کردن این امکان را می دهد که دستگاه ماشین لباسشویی دوباره راه اندازی می شود و تمامی برنامه های نصب شده بر روی آن دوباره از اول شروع به راه اندازی می کنند و اگر لباسشویی دچار مشکلی شده باشد با عمل ریست کردن لباسشویی به راحتی مشکل آن حل می شود. در واقع می توان گفت عمل ریست کردن دستگاه، برای مشکلاتی مانند، قطع و وصل شدن، ولتاژ نامناسب، پیغام های خطا و مواردی دیگر را شامل می شود.
نحوه ریست کردن لباسشویی
برای ریست کردن لباسشویی، راهکار هایی وجود دارد، یکی ریست کردن با دکمه ریست و راهکار دوم عمل ریست کردن بدون دکمه ریست. در مواقعی که لباسشویی مجهز به دکمه ریست می باشد کار بسیار راحت تر می شود. کافی است که برای عمل ریست کردن، دکمه ریست را فشار دهید البته در برخی از لباسشویی ها باید دکمه ریست را در حد چند ثانیه نگه دارید.
در صورت که بعد از فشار دادن و یا نگه داشتن دکمه ریست، لباسشویی شما ریست نشد حتما مشکلی در دکمه ریست لباسشویی به وجود آمده است که باید اقدام به درست کردن آن کنید. برای ریست کردن لباسشویی که دارای دکمه ریست نمی باشد نیز می توان به راحتی عمل ریست کردن را بر روی آن پیاده کرد. کافی است برای این کار، ابتدا ماشین لباسشویی خود را از طریق دکمه پاور خاموش کنید و سپس لباسشویی را از برق جدا کنید. در مرحله بعد لازم است که مدتی صبر کنید و لباسشویی خود را در این حالت نگه دارید.
به طور کلی مدت زمان این مرحله به مدل و نوع لباسشویی بستگی دارد اما می توان گفت به طور کلی مدت زمان این مرحله بین 30 ثانیه تا یک دقیقه می باشد. نکته ای که باید در زمان ریست کردن به آن توجه لازم و کافی را داشته باشید این است که باید دقت کنید لباسشویی روی گزینه SPIN و یا DRY که همان خشک کن باشد قرار نداشته باشد. همچنین برای ریست کردن لباسشویی لازم است که دقت کنید شیر لباسشویی باز باشد.
در مرحله بعد باید لباسشویی را به برق وصل کنید و دکمه استارت را بزنید تا لباسشویی روشن شود. سپس بعد از روشن شدن دستگاه لباسشویی، به تعداد شش بار لازم است که درب لباسشویی را باز و بسته کنید. با این اقدامات و مراحلی که گفته شد، لباسشویی شما به راحتی ریست می شود.
در مواقعی وجود دارد که بعد از ریست کردن دستگاه، برای ماشین لباسشویی اتفاقی نمی افتد یعنی عمل ریست کردن بر روی آن جواب نمی دهد. در این صورت به احتمال زیاد لباسشویی شما دچار اشکالی شده است که باید به دنبال پیدا کردن مشکل و حل آن باشید.
اگر لباسشویی بعد از عمل ریست کردن اتفاقی برای آن به وجود نیامد، می توان از علت های این مشکل را، سوئیچ درب، قفل کننده ها و تایمر لباسشویی از قسمت هایی هستند که در این خرابی نقش بسزایی دارند و امکان دارد که مشکل از این قسمت های باشد.
ریست کردن دستگاه
عمل ریست کردن لباسشویی، در واقع عملی می باشد که دستگاه ماشین لباسشویی را به حالت کارخانه بر می گرداند . برای ریست کردن تنظیمات لباسشویی نیز تمامی مراحلی که در قسمت ریست کردن گفته شد را می توان برای این قسمت نیز به کار گرفت. در واقع با ریست کردن دستگاه، تمامی تنظیمات ماشین لباسشویی همان طور که گفته شد به حالت کارخانه یعنی مرحله ای که در ابتدا تمامی برنامه های لباسشویی داشتند و هنوز به کار نیوفتاده بودند بر می گردد.
برای ریست کردن تنظیمات لباسشویی ، لازم است که اگر برنامه ای بر روی سیستم لباسشویی شما قرار دارد که از قبل تنظیماتی بر روی آن اعمال کرده اید همین کار را بعد از ریست کردن تنظیمات لباسشویی نیز انجام دهید. یعنی با ریست کردن تنظیمات لباسشویی تمامی اقدامات قبل از آن به گونه ای حذف می شوند و لازم است اقداماتی که قبل از آن روی سیستم انجام داده بودید را دوباره نصب کنید.
برای ریست کردن تنظیمات لباسشویی، نیازمند زمان مناسبی می باشد در واقع ابتدا باید تشخیص دهید که دستگاه شما نیازمند ریست کردن می باشد و یا خیر. اگر مواردی که نشانه هایی مانند، متوقف شدن ماشین لباسشویی، شروع به کار نکردن ماشین لباسشویی، بهم ریختن تنظیمات لباسشویی و مواردی دیگر مانند این ها پیش آید لازم است که ماشین لباسشویی ریست شود تا این مشکلات حل شوند.
لازم به ذکر است که گفته شود، قبل از عمل ریست کردن لباسشویی باید نکاتی از قبیل بررسی کردن بار لباس های قرار داده شده در لباسشویی به اندازه استاندارد، چک کردن مسیر شیلنگ و یا مسیر شیلنگ تخلیه آب که دچار مسدودی نشده باشد، باید حتما پریز برق را با دقت چک کنید، این نکات را باید به خوبی قبل از ریست کردن رعایت کنید تا عمل ریست کردن به خوبی و به درستی انجام شود.
سخن پایانی
بیشتر ماشین های لباسشویی دارای ویژگی هایی هستند که این امکان را می دهند که پس از مشاهده یک کد خطا این امکان وجود دارد که لباسشویی را دوباره راه اندازی کنید و یا به عبارتی لباسشویی را ریست کنید.
باید دقت داشته باشید که برخی از مشکلات ماشین لباسشویی مانند مواقعی که قطعه ای سوخته و یا معیوب شده ای دارند تنها با ریست کردن مشکلات آن ها حل نمی شود و در چنین مواقعی باید از خدمات و تکنسین های حرفه ای برای تعمیر لباسشویی و این قطعات کمک ویژه بگیرید.